Mijn konijnen

Zelf heb ik 2 konijnen Miley en Joja. Ik heb ze beide vanaf dat ze 7 weken oud waren en ze zijn nu 7,5 jaar oud. Ze zijn geen familie van elkaar, maar komen wel van dezelfde boerderij af. Ze zijn beide voedsters, vaak gaat het bij voedsters op latere leeftijd mis door ruzie, maar deze 2 dames kunnen het goed met elkaar vinden. Ik zal hieronder een aantal foto's laten zien, met een beschrijving erbij. :)


Dit is Miley, ze is een albino konijn. Dat willen zeggen dat ze een witte vacht heeft en rode ogen. Miley's moeder was een vlaamse reus en haar vader was een pooltje ook met rode ogen. Haar vader en moeder waren allebei wit. Miley zit qua lengte dan ook precies tussen haar ouders in. Ik heb haar ouders namelijk ook vaak gezien op de boerderij. Haar moeder was heel groot en haar vader heel klein. Miley weegt 2,5 kilogram.  


Op deze foto lijkt Miley een high five te geven haha. 


Dan nu Joja. Joja is een Nederlandse Hangoor Dwerg in de kleur Madagascar. Zelf vind ik dat een van de mooiste kleuren voor een Nederlandse hangoor dwerg. Joja's moeder was een Franse hangoor en haar vader een kleurdwerg. Haar moeder had een zwarte kleur vacht en haar vader een bruine. Joja weegt 1,7 kilogram. 

Dit zijn mijn konijntjes, wil je meer over ze weten? Er komen nog heel veel artikelen over ze online! 

Veel plezier met lezen op de rest van Bunnypedia. 

Liefs,
Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten